Donează

Rotary Club Baia Mare apelează la toți cei care cred în misiunea și valorile asociației noastre, contribuția dumneavoastră fiind esențială pentru continuarea activităților noastre.

Dacă doriți să ne susțineți cauzele o puteți face donând suma dorită în contul nostru bancar, cu mențiunea „Donație” și denumirea proiectului.

Asociația Rotary Club Baia Mare
Codul de identificare fiscală al entității nonprofit: 10688773
Înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice de pe lângă Tribunalul Maramureş, Romania, sub numărul 117/PJ/11.05.1998
Registrul Special al Asociaţiilor şi Fundaţiilor de pe lângă Judecătoria Baia Mare, Romania, sub nr. 79/31.10.2012
Cont bancar (IBAN): RO72 BACX 0000 0018 9789 2000
Banca: Unicredit Bank

Redirecționează 2% din impozitul pe venit

Dacă toți cei care își doresc cu adevărat să ajute comunitatea ar reuși, viitorul ne-ar surâde mult mai liniștit. Modalitățile de implicare în acțiunile de ajutorare a comunității în care trăim sunt diverse și accesibile, iar ceea ce face diferența este gradul de implicare și de informare.

Începem cu multe mulțumiri la adresa celor care deja, de ani buni, redirecționează 2% din impozitul pe venit către Rotary Club Baia Mare.

Cu ajutorul lor, reușim să strângem fonduri importante care sunt esențiale pentru acțiunile clubului nostru de a susține comunitatea. Redirecționarea impozitului pe profit se poate face de către orice angajat, anual sau lunar, prin completarea Formularului 230 , care permite redirecționarea a 2% sau 3,5% din impozitul pe salarii sau pensii datorat statului.

Angajatul nu plătește nimic, întrucât este vorba de o sumă deja existentă, aferentă câștigului sau pe parcursul unui an. Fiecare contribuție contează, fiecare om care devine parte din comunitate duce acțiunile un pas mai departe.

Pentru celelalte tipuri de venituri din care se poate redirecționa cota de impozit pe venit, se va depune Declarația unică.

Formularele 230 pot fi depuse astfel:
– direct la ghișeul administrației financiare
– la oficiul poștal, prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire
– online, prin serviciul SPV (Spatiul Privat Virtual) pe www.pfinternet.anaf.ro
– online, semnat electronic cu certificatul digital calificat pe www.decl.anaf.mfinante.gov.ro

După depunerea cererii, sumele donate prin redirecționarea cotei din impozitul anual vor fi virate în aproximativ 90 de zile.

Totodată, persoanele juridice pot face donații pe baza Contractului pentru sponsorizarea Rotary Club Baia Mare.

Mai multe detalii și suport, trimiteți un email la adresa presedinte@rotarybaiamare.ro